Sälen

Nu är vi i Sälen och åker skidor i 23 graders värme, känns rätt konstigt att åka skidor när det känns som sommar. I alla fall så har vi Tiza med oss, och hon verkar trivas med att ligga ute på altanen, gå långa promenader och när vi är ute i skidbackarna vilar hon i stugan.

Hoppas allt går bra med era underbara små valpar!

Ebbe

I lördags var jag, Ann-Sofie och Tiza inne i Stockholm och passade lilla Ebbe. Vilken underbar liten grabb han är, så otroligt söt, charmig och fantastisk! Tiza blev överlycklig av att få träffa sin lilla valp och Ebbe blev lika lycklig han för att få träffa sin mamma. De hade en rolig dag tillsammans med massa bus, promenad och lite vila där i mellan. Jag kan säga att jag saknar lille Ebbe redan nu, och lilla plutten flyttar till Söderhamn idag, men han får det bra där och jag hoppas vi får se charmören snart igen!



Hur söt får man vara?

Bus med mamma Tiza

Gullungen själv!

Puss på mamsen!

Ett riktigt lejongap har den där morsan..

Zelma

De fyra senaste veckorna har Zelma varit här medan Tiza och valparna varit hos Åsa. Zelma har trivts bra här, även om hon säkert längtat hem till sin riktiga familj i Stockholm flera gånger. Allt har fungerat bra och Zelma är verkligen en fantastisk hund, hon är väldigt lydig och en riktigt rolig hund att träna med! Vi har tränat lite lydnad och gått långa promenader tillsammans, och hon har varit en riktig gullunge på kvällarna då hon tillbringat större delen av natten i min säng. Nu är Tiza hemma igen, min underbara hund som är världens bästa mamma. Hon tycker nog att det är lite skönt att vara hemma igen, men verkar dock sakna sina valpar lite då hon verkar leta efter dem ibland.

Zelma på Norvikr


Valpbilder

Har glömt lägga ut 7 och 8 veckors bilder på valparna, så jag lägger ut de senaste bilderna jag har på varje valp. Energico (valp 6) och Efusivo (valp 2) är  veckor på bilderna, men resten är 8 veckor.

Perro Rizados Eneko


Perro Rizados Efusivo


Perro Rizados Enamorada "Ezter"


Perro Rizados Esperansado "Jackson"
 

Perro Rizados Eldora "Elvira"



Perro Rizados Energico "Enco"


Alla valpar, förutom Eneko har nu flyttat till sina familjer. Jag och mamma Tiza önskar er all lycka till med era små guldklimpar! Ta vara på valptiden och njut av era hundar, och även om de bits, springer runt som galningar och kommer försöka testa er vad ni går för så är de fantastiska! Jag hoppas vi ses snart så jag får träffa de små underverken snart igen, alla 6 har en stor plats i mitt hjärta och jag är så otroligt glad att få ha varit med om valpning och 8 veckors uppväxt och utveckling, då personligheter har växt fram, och även om jag önskar att en av valparna var min så är jag säker på att de alla kommer få det underbart i sina nya familjer!

Grattis Tiza!

Grattis till min underbara tjej som fyller 3 år idag! Tänk att hon redan är tre år, jag minns henne när hon var lika liten som valparna, så liten och söt, samtidigt som hon var fullständigt galen. Hon är verkligen en fantastisk och underbar perro som betyder mer än allt!


En sötnos som nu väntar på pannkakstårta!


Perro Rizados Eneko

Vår fina lilla bruna hane med vita tecken, Perro Rizados Eneko, är ännu inte såld. Han är en otroligt charmig och härlig liten perro kille. Han ser väldigt fin ut och är en riktig sötnos! Är du allvarligt intresserad och engagerad i att bli perroägare, hör av dig till Åsa Blomqvist på 0733-303501. Han är leveransklar på söndag 10/4.







Vår lilla sötnos!

RSS 2.0