2a på inofficiell agilitytväling!

Idag var vi på Skarpnäcks HU och tävlade agility, Tiza körde ett jättesnyggt lopp med bra fart, vi hade en vägran tror jag men annars var det toppen! Första loppet vi inte diskade oss i och vi hamnade på en andra placering! Banan var en klass 1-2 bana och jag är förvånad över att hon hade sådan fart och var så duktig, men det börjar gå bättre och bättre vilket är jätteroligt!

Träning!

Efter en vecka helt utan agility är vi igång igen! Förra veckan bestod av bland annat studiebesök på teveinspelning av Filip & Fredrik, massa pluggande och lite annat smått och gott. Men nu så ska hundträningen och Tiza få mer tid! Idag var vi uppe på träningstillfälle med agilitygruppen och idag var även vår hjälpinstruktör Annica med. Tiza var verkligen jätteduktig och hade för första gången på länge riktigt bra fart. Vi tränade lite extra på kontakt fälten idag, och Tiza känns väldigt säker där. Jag har börjat tänka mer på att peppa henne när vi kör, för det blir en sådan otrolig skillnad, hon tycker det blir mycket roligare och då blir det även roligare för mig! :)
På söndag åker vi till Skarpnäck för att tävla inofficiellt, ska bli spännande att se hur det går där! Med lydnadsträningen har vi legat lite lågt, kör lite moment då och då, men det är något jag absolut måste hålla igång Tiza mer med.

Människans bästa vän! ♥





RSS 2.0