Torö stenstrand

Hej!
Idag åkte vi ut till Torö stenstrand för att jag skulle fotografera till en fotouppgift i skolan, uppgiften är självporträtt och jag ville i mitt porträtt framhäva min andra halva, Tiza. Därmed ska vi ha tre-fem bilder, och i dessa bilder vill jag ha med oss båda. Så några riktigt bra foton blev tagna idag! :) Här kommer ett urval:


Skönhetsdag!

Tiza har haft en riktig skönhetseftermiddag idag! ;) Ett lavendelbad, kloklippning och öronrengöring på en och samma dag. Nu doftar hon lavendel och är så fin så!
Tiza har tidigare knappt haft någon underull alls, men nu börjar man se att det finns lite där i alla fall. Förut fick hon nästan som mittbena när hon var långhårig, nu är pälsen mycket tätare!

Grattis Tiza 4 år! ♥


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Tizas födelsedag!! Grattis min underbara vän på din fyraårsdag!♥
På bilden har hon en av sina presenter i munnen, och ikväll blir det pannkakstårta med korv och köttbullar!


Tiza löper

Hej!
Länge sen jag uppdaterade här, men det har varit fullt upp i skolan, med agilityträningar och allt sånt! Tiza började i alla fall löpa idag, så därmed skippade vi agilityträningen. Hon är fortfarande lite lurig på banan, att hon drar iväg och så. Men förra gången gick det riktigt bra, så får hoppas att det håller i sig, vi vill ju komma igång med tävlingarna!
Tänkte lägga upp en fin bild jag tog på Tiza i Vemdalen, länge sen nu, men den framhäver verkligen hennes busiga sida.

RSS 2.0