Skitgrisar

I solskenet fick valparna vara ute en stund och springa runt och busa med varandra, riktigt roligt hade de. Men vilka skitgrisar de såg ut som när de kom in.. 
 

7 veckor!

Valparna fyllde 7 veckor igår, och nu är det endast 1 vecka kvar. Sorgligt men sant. Världens finaste och underbaraste valpar, även fast de är rätt så jobbiga på morgonen och när de bits med deras kliande små tänder. Här kommer 7 veckors bilder:
 
Galante

Guapo
Genuina
Generoso
Gustavo
Gamberro
Garbanza Negra
Ganancia

6 veckor

Idag fyller valparna 6 veckor, och nu är det verkligen liv i lådan! Idag hoppade konstigt nog lilla vitis (Ganancia) över träplankan, hon som varit så lugn.. De äter och frodas och väger nu mellan ungefär 2,9-3,9 kg. Har fotat de lite grann, dock tänkte jag lägga upp lite ståbilder men det får bli imorgon, då jag förhoppningsvis kan få lite hjälp med antingen ställning eller fotografering ;) Hoppas att det kan bli lite varmare ute snart, så de kan få upptäcka lite mer än bara huset, om vi har tur kanske det blir en liten bussväng på baksidan imorgon. Valparna ser i alla fall superfina ut i kropparna, och är de mest underbara valparna som går att hitta!♥
 
Galante
Guapo
Genuina
Generoso
Gustavo
Gamberro
Garbanza Negra
Ganancia
Puss!♥
 
 
 

Två hanar går att tinga!

På grund av två återbud finns nu två hanar kvar att tinga. De är helt fantastiska, både i personligheten och utseendet. En med stubbsvans och fyra med långsvans, alla bruna med mer eller mindre vitt.
 

5 veckor

Valparna är nu 5 veckor och riktigt busiga och helhärliga. Valpköpare har börjat komma och titta på de små underverken och de älskar att få uppmärksamhet av nya människor, barn som vuxna. Tiza är helcool när det kommer folk och tittar på hennes valpar, sån duktig mamma! De väger nu runt 2300-2900 gram och ser riktigt fina ut allihopa!
 
Galante
Guapo
Genuina
Generoso
Gustavo
Gamberro
Garbanza Negra
 
Ganancia
 
 

4 veckor

Igår fyllde G-kullen 4 veckor, en månad har det gått sedan de små pluttarna kom till världen. De väger nu ungefär mellan 1770 g - 2270 g, dock är det inte exakta vikter då det är väldigt svårt att få exakta vikter då de börjar få väldigt mycket spring i benen. Här kommer 4 veckorsbilder, ståbilder var lättare att få till idag än förra veckan!
 
Galante
Guapo
Genuina
Generoso
Gustavo
Gamberro
Garbanza Negra
Ganancia
Världens finaste mamma
 

Matgalningar och smutsgrisar!

 
Valparna växer och frodas och ligger nu mellan ca. 1550 och 2000 gram, de börjar bli riktiga tjockisar! ;)
När maten kommer fram blir de som galna och vissa försöker lägga sig i skålen så att den ska få allt själv, tog några bilder på de matgalna smutsgrisarna igår direkt efter matstunden. För vissa, framför allt lilla busen (Gamberro), var det stora matslaget kaanske hade han tryckt i sig lite väl mycket mat..

Första utomhusvisten!

Idag fick valparna för första gången se en ny läskig miljö, de fick vara ute en kort liten stund på vår altan och se snö för första gången. Lite små läskigt men roligt verkade de tycka att det var.

Försök till ståbilder

Igår var Åsa här och vi försökte oss på ståbilder, med vissa valpar var det tyvärr helt omöjligt, men någon helt okej bild fick vi till i alla fall. De fick även ligga på en fårskinnsfäll, samt så tog vi nära huvudbilder vilket blev väldigt fint.
 
Garbanza Negra
Guapo
 
Galante
Gustavo
Generoso
Genuina
Ganancia
Gamberro

3 veckorsbilder

Idag är valparna 3 veckor, för första gången har de fått prova på annan mat än mammas mjölk, lite köttfärs blandat med mjölkersättning, riktigt uppskattat!
Här kommer 3 veckorsbilder:
Valp 1, Galante
Valp 2, Guapo
Valp 3, Genuina
Valp 4, Generoso
Valp 5, Gustavo
Valp 6, Gamberro
Valp 7, Garbanza Negra
Valp 8, Ganancia
 

RSS 2.0