6 Veckor

Idag har vi varit hos Åsa och hälsat på valparna, de fyller 6 veckor idag och ser verkligen ut som små hundar nu. De är underbart söta och väldigt sociala! Vi tog ut dom och fotade lite.

Valp 1:
Va
Valp 2:

Valp 3:

Valp 4:




Valp 5:

Valp 6:


Utomhusbilder på lekande valpar:







Besök

I lördags var vi och hälsade på de små underverken, gud så söta de är! De blir verkligen bara sötare och sötare, och nu är de verkligen små hundar. De skäller, busar och kommer springandes när man kommer till dem. Zelma verkar trivas bra, vi går långa promenader och tränar lydnad, hon är verkligen jättelydig och rolig att jobba med! Min lilla Tiza blir kvar i Stockholm i 3 veckor till.

 Glömde tyvärr kameran, så det får bli en gammal, men härlig bild på två pluttisar.  


4 veckor

Idag fyller valparna 4 veckor, och väger mellan cirka 1800-2200 gram. De växer så de knakar och är underbart söta. De flyttade tillsammans med Tiza till Stockholm till Åsa och Julia idag, och jag saknar de redan. Men så länge har vi underbara Zelma som vi har fått låna hem.









Underbara och fantastiska är de allihopa!

3 Veckor

Idag fyller valparna tre veckor! De har börjat skälla och morra lite grann, och busar mer än tidigare. De väger ungefär mellan 1300g-1500g och verkar må väldigt bra allihopa.

 





Busiga valpar

Nu har valparna börjat busa lite smått. Alla kan gå lite grann, trots att det blir ganska vingligt. De är verkligen jättegulliga!




RSS 2.0