Agility tävlingskurs

Den 18/8 och 9/9 ska jag och Tiza på en tävlingskurs i agility, ska bli jätteroligt! Hoppas vi lär oss lite mer som gör oss säkrare och redo för en ny tävlingsdebut, eftersom våran tidigare tävlingsdebut var allt annat än rolig.. Den 24/9 anordnar Nynäs BK en inofficiell utställning, så även där ska vi vara med och ställa ut och tävla i juniorhandling. Känns roligt att det börjar hända lite saker igen, nu laddar vi inför en rolig träningshöst så kanske vi är redo för lite tävling i vår?



Tizas kompis Maya fick den 4/8 14(!!!) små söta valpar, tyvärr överlevde bara tretton efter mycket kämpande in i det sista. Stort grattis till er! Gå in på www.amazingselmas.se för att se de små underverken! Snart väntas även en kull till där Alice är mamma!


Tiza och Maya!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Åååh jag vill också träna agility! Men vi kommer igen efter valparna! Lycka till på agilityn och på utställningen!

Lilla Lillis var en kämpe, men hon kämpade i uppförsbacke (eftersom hon bara vägde 80 gram). De andra valpisarna mår bara bra! Dom växer för var dag som går och är så underbart söta! :)

2011-08-09 @ 09:10:12
URL: http://www.amazingselmas.se
Postat av: Louise

Tack för gratulationen på Dichos bloggsida - han passar också på att skicka en bamsekram till halvsyrran Tiza! Lycka till med höstens alla roliga hundaktiviteter!/Louise, Dicho o Isa

2011-08-09 @ 17:10:44
URL: http://isaodicho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0