Valpflyttar

Hej!
För ungefär en vecka sen flyttade de flesta valparna förutom Galante och Gamberro, Gamberro flyttade igår och Galante har vi fortfarande kvar. Har haft fullt upp i veckan med att miljöträna tre valpar, och såklart komma tillbaka till skolan igen efter påsklovet. Men tänkte att det var dags att lägga upp familjebilderna i alla fall! :) Av det jag har hört sedan lämning har allt gått jättebra, och så gott som jag vet är alla supernöjda. Det är oerhört kul för oss att få höra av er, se bilder och kommer ni på frågor är det bara att ni hör av er. Vi saknar såklart de små liven, men att få höra att de har det så pass bra värmer i hjärtat! 
 
Lilla söta Ganancia kallas nu Trixi och har flyttat till Mia och Tommy i Ekeby, strax utanför Nynäshamn
Klätterspecialisten Gustavo heter nu Elton och har flyttat till familjen Borgersen/Müller i Nykvarn. På bilden är Husse Morten och lillmattarna Sofia och Hanna, men lilla Elton har en matte och lillhusse hemma i Nykvarn också!
Snyggingen Guapo, ska fortsätta heta Guapo som det ser ut för tillfället i alla fall. Han har flyttat till familjen Stråle, matte Petra, husse Krister, lillhusse Hannes och lillmatte Gabriella i Uppsala. 
Vår lilla busfröken och svarta får Garbanza Negra ska heta Puma, och har flyttat till familjen Lidberg/Isaksson i borås. På bilden är matte Birgitta och Husse Donald, men hemma finns det såväl en perroflicka, två hundar till och lillmattar och lillhusse.
Underbara Gamberro flyttade igårkväll till sin nya familj, Daniel och Rebecka i Stockholm, så nära man kan komma storasyrran Ester! En bild tillsammans med matte och husse glömdes helt bort, men vi hoppas på att få en skickad inom en snar framtid ;)
 
Vår fantastiska lilla stubbis, Generoso, har flyttat till Erika Sellgren med man och dotter i Dorotea, ska heta Simmo. 
 
Pussgurkan och charmtrollet Genuina kallas nu Dixie och bor kvar hos oss här i Nynäshamn!
Kvar finns härliga, gulliga och fantastiska Galante som vill flytta hem så snabbt som möjligt för att få all tid och uppmärksamhet som är svårt att ge med en extra valp. Galante är en oerhört harmonisk och mysig kille, och hans söthet är omöjlig att motstå! Är du intresserad, hör av dig på 0733117031.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja vi väntar på en fantastisk ägare till Galante. Han är som Ferdinand. Lugn och älskar att bli gullad med.
Busar dock med morsan och syrran också. Galante behöver ett hem så fort som möjligt.

2013-04-16 @ 22:31:12
URL: http://www.perrotrizza.com
Postat av: Gerd Hagelkvist

Finns denna lilla valp kvar. Är lite nyfiken på honom. Bor i Skåne Och Ängelholm Haft en Labradorhane och en Berner Senned tidigare. våran BS fick vi ta bort i aug 2012. Saknar hund och allt vad det innebär.

2013-04-19 @ 17:32:27
Postat av: Gerd Hagelkvist

Hej! Hemfärden till Ängelholm Gick väldigt bra, vi stanna några gånger på vägen ner. Han sov den mesta av tiden. Han äter och dricker och sovit på golvet i vårat sovrum och fixa hela natten utan att kissa. Han är väldigt försiktig men ihar varit ute i trädgården o busat o med oss. Ville gärna hjälpa till när vi hade lite trädgårdsskötsel. Känner väl att han behöver ha socialträning så det ska vi jobba på. Känns positivt redan idag. Det är ju trots allt första dagen med sin nya familj. Han är bara så ljuvlig. Mvh Gerd o Runei

2013-04-21 @ 11:59:20
Postat av: Åsa

Så bra Gerd.

2013-04-21 @ 14:11:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0